Sprog:


Hvad er et DANHOSTEL VANDRERHJEM?
Danhostel er fællesnavnet for 100 vandrerhjem i Danmark.
Vi er som kæde tilsluttet den verdensomspændende organisation Hostelling International "IYHF" som repræsenterer 4.000 vandrerhjem.

Bedre tid til gode oplevelser
Det der adskiller et DANHOSTEL vandrerhjem fra andre overnatningssteder er først og fremmest atmosfæren, som er åben, imødekommende og afslappet. Her er plads til alle: børn og voksne, familier og rygsækrejsende, ældre og teenagere, grupper og klasser, sportsfolk og kursusdeltagere, danskere og udlændinge. Vandrerhjemmets værter og personale har samme ønske om at give gæsterne dét, der er allervigtigst: Bedre tid til gode oplevelser!

Rimelige priser
Vi har en målsætning om at tilbyde vore gæster overnatning og ophold til rimelige priser. Dette kan lade sig gøre, blandt andet, fordi du som gæst selv udfører nogle opgaver – reder din seng, ryder din tallerken af bordet og afleverer dit værelse ryddeligt. Værelsesprisen er fast, så det er billigere per person jo flere der bor på samme værelse. Det er også muligt at leje en seng i et fællesværelse.
Alle værelser har eget bad og toilet og kan lejes af alle der gerne vil overnatte for sig selv – som enkelpersoner, familier, par eller venner.

Link til prislisten...