Sprog:

kulturnat, middelalder 22 maj
07/05-2015 kl. 18:18

Middelalderen er på spil i Højbyen fra kl. 16.00 til 20.30.
Spil, leg, musik og dans var populære fornøjelser i middelalderen. Alle - høj og lav, voksne og børn legede: på markeder, i julestue, til fastelavn, ved barnedåb og bryllupper.
På markedspladsen foran museet afholder middelalderbyens godtfolk marked med spil og lege for børn og voksne. Flere gange i løbet af aftenen vil markedsfreden blive forstyrret af de lovløse riddere, der sadler deres heste op i museumsgården og ridder gennem gaderne.

Nyd en vesper i kirken hvor der hele 7 gange i løbet af aftenen vil være små koncerter med kirkens ungdomskor, klokkespil, orgelspil eller munkemusik. Der vil også være omvisninger i tårnene.
Bispen kommer på spil i bispegården både når han inviterer ind på gryderet i Rådhuskælderen og når han lægger op til terningespil over en kop øl i Bistro Bispegården.
Museets udstillinger vil være åbent hele aftenen og endelig vil Vestsjællands Kammerkor og KorVision fra Musisk Skole give koncert i Højbyen
vi siger 1000,- kr for 2 personer incl. middag på Bistro Bispegården, dobbeltværelse her på vandrerhjemmet incl. linned og morgenmad.

« Tilbage til listen...