Sprog:

kylingetærte
20/01-2011 kl. 14:04
Kyllingetærte ugens opskrift

Lav en tærtebund af vores grundopskrift se nedenfor.

Kog kyllingen (eller stykkerne)
Tag lidt bacon og svits let i en gryde, hæld en del af vandet fra den kogte kylling i og jævn med lidt majzena, krydr med salt og peber og masser af estragon. Den totale væske mængde, skal svare til, hvad der skal bruges til tærten.

Læg den kogte kylling i små styker på den forbagte tærtebund, blad jævningen med ca 4 æg, og held det over tærten.
Bages i ovnen, til den er flot og færdig.


Tærtebunde.
1 kg hvedemel
1 kg ølandshvedemel
1 l vand
½ l. raps olie
En lille håndfuld salt
Ælt det hele til en god dej. Lav 10 lige store kugler af dejen.
Bank dem flade, frys dem ned.
Nemt at tage en ny dej op af frysen når man har nogle grøntsags rester der lige egner sig til en tærte

« Tilbage til listen...