Sprog:

grønkål
12/01-2012 kl. 20:40
Farsbrød med grønkål
7 kg kalve og skinkekød hakket
2,5 kg grønkål trykkes fri for væde
2 kg gulerøddder revet dampes, så væden kan hældes fra
1 dl salt
27 æg
1,5 l. rasp
1,1 l letmælk
2,5 kg hakket løg
3,5 spsk timian
1 spsk peber

Ovenstående er til 100 buffet personer til buffet.


Lenes Grønkålssalat med kikærter
Dressing:
Syltet agurke - lage , olie , honning, sennep.
Fyld:
Fint hakket grønkål, kogte kikærter, røde æbler i fine både, hakket syltet agurker.
Trækker gerne en halv dag.


grønkålssalat
Fintrevet hakket rå grønkål
kogte kolde rugkerner
granatæble"kerner"
marianade f rapsolie og ravigotte sennep.


grønlangkål
2 dele hakket grønkål
1 del hakket hvidkål
Vend kålen ned i smør, tilsæt lidt fløde og lidt sukker, kog til det er mørt, giv det hele en tur med stavblenderen.



« Tilbage til listen...