Sprog:

Charlottes rugbrød, uge 3
14/01-2008 kl. 18:29
alle mål er i decilter.
3 grahamsmel, 4½ sigtemel, 1½ havregryn, 2 1/4 hvedeklid, 2½ groft rugmel, 21/4 knækkede rugkerner, 1½ sesamfrø, 21/4 hørfrø, 7½ hvedemel, ½ sirup, 15 kærnemælk, samt 3 tsk salt, og 7½ tsk natron. det hele blandes godt sammen og fordels i 2 rugbrødsforme. bages ved 175 grader varmluft. læg en plade over brødene, ellers bliver de sorte. bag dem 7 kvarter.

Vi kan se tydeligt, at vores gæster går efter de hjemmebagte rugbrød, når vi serverer frokost. Deforuden er de nemme at bage, og smager rigtig godt, og som et extra plus, så er de også lette at skære, og de kan fryses.

« Tilbage til listen...