Sprog:

vores morgenboller
10/08-2015 kl. 12:59
Morgen boller med biga.
Lille rørskål l
Ca 30boller/el 4 brød
8 dl koldt vand
1 dl Biga
10 g gær
30 g salt
180 g øko.rugmel fuldkorn.
900g hvedemel

OPSKRIFT

Kom alle ingredienser i røremaskinen og kør dejen med KROG til dejen slipper- den skal køres med høj hastighed ca. 10-15 min til dejen slipper kanten – lav evt gluten prøve for at sikre at den er klar.
Kom dejen i beholder smurt med lidt olie og stil koldt til næste dag. Hak nu ud til boller eller brød.
Bages ved 250 g. uden damp
For boller 10-12 min
For brød først 10 min ved 250g og sænk der efter varmen til 160 grader, sæt termostat i brødet er færdig ved kernetemperatur 99grader. Ca 20-25 min.

« Tilbage til listen...